Njeriu më i afërt i Borës: Do lidhet me Donaldin sërish!

Ai ka qenë ndër kritikët më të mëdhenj për marrëdhënien Bora-Donald, por me një dalje të fundit në Tik-Tok ka befasuar jo pak me deklaratat e tij.

Bëhet fjalë për opinionistin Arjan Konomi, i cili gjithashtu është një njeri shumë i afërt i moderatores. Ai ka deklaruar se e priste ndarjen e dyshes pasi janë ndarë dhe bashkuar shumë herë, por ajo që ra në sy ishte se ai tha që ka mundësi të pajtohen sërish.

Arjani përgjigjet me siguri që do të pajtohen megjithëse këtë herë është më ndryshe pasi marrëdhënia dhe problemet e saj u bënë publike.

Kozaku, i cili po bisedonte me të, e mbështeti Arjanin, megjithatë mbetet për t’u parë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -