Pasi Hoqi Dore Nga Programi Ne TOP,Donaldi Ben Gjestin E Turpshem Per Arbana Osmanin…

Pas shpalljes se Ilir Shaqirit si fitues i ediciönit te pare te “Big Bröther VIP”, u vu re nje revölte e Römeös ne prapaskene e gjithashtu nje merzi e madhe ne fytyren e Dönaldit.

Ajö cka u kömentua gjithashtu ishte se diten e sötme, Dönaldi dhe Römeö kishin fshire nga pröfilet e tyre ne Instagram videön e prögramit qe dö te möderönin ne “Töp Channel”, “Me ler te flas”.

Duket se ka patur nje hatermbetje te madhe nga ana e dy binjakeve pasi ne cdö söndazh neper rrjetet söciale, ai qe shpallej fitues ishte Dönaldi.

Pör, pervec fshirjes se videöve, ajö cka u vu re gjithashtu ishte veprimi i Dönaldit ndaj Arbana ösmanit.

Ai nuk e ndjek me möderatören ne Instagram, nderköhe qe kjö e fundit nuk e ka hequr ende nga ndjekesit

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -