Ishte opinionist në ‘Big Brother Vip’, Arbër Hajdari zbulon sa është paguar

Sot në emisionin “Goca dhe Gra” ka qenë i ftuar Arbër Hajdari, i njohur së fundmi si opinionisti i “Big Brother VIP Albania” për të folur si për detaje të jetës personale, po ashtu edhe për eksperiencën e tij të fundit.

Një nga pyetjet më pikante të intervistës që iu drejtua kishte të bënte pikërisht me rrogën e tij, se sa paguhej Arbër Hajdari.

Ai tha se për rolin e tij si opinionist ai nuk është paguar pasi për të ka qenë thjeshtë një eksperiencë.

“Në Big Brother nuk jam paguar sepse e kam bërë për qejf atë eksperiencë, jo për lekë. Kurse rrogë mujore unë marr 700 euro”- është shprehur ai.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -