A je gati për tsunami?” Mikela provokon Erionin, pyet Brunon: Ta fus në krevat?

Mikela ka provokuar Erionin në takim. Teksa flisnin shumë pranë njëri-tjetrit, Erioni e kafshoi tek hunda dhe e pyeti nëse i pëlqeu, por Mikela iu përgjigj: “Do më pëlqente më shumë diku tjetër”.

Ndërsa gjatë bisedës, Erioni i tha: “Më mirë lëri të mos i dish gjërat që kanë ndodhur para programit se nuk do të ndihesh mirë.”

Mikela e la pas të shkuarën dhe e provokoi sërish duke i thënë: “A je gati për të gjithë atë tsunami?” ndërsa Erioni iu përgjigj: “Po patjetër.”

Në studio u diskutua afrimiteti i tyre dhe Rrushja tha se Erioni e do Mikelën vetëm për “shtrat”.

Në diskutim u futën dhe konkurrentë të tjerë, të cilëve Mikela i sqaroi se kërkon vetëm njohje më shumë me Erionin jashtë kamerave dhe syrit të publikut, nuk pretendon të martohet apo të krijojë familje që tani.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -