‘Nuk kam nevojë për fustane’, Monika Lubonja zbulon dëshirën që “BB VIP” nuk ia plotësoi

Në “Big Brother VIP” finalistët morën dhurata dhe oferta të cilat ishin të përmasave të mëdha. Donaldit iu ofrua një emision bashkë me vëllain e tij, Beniada gjithashtu kishte marrë më parë një ofertë për të qenë prezantuese në një emision, Einxhel gjithashtu do moderojë një emision, Iliri u bë imazh i Digitalb ndërsa Arjolës iu bë dhuratë një shtëpi me çmimin dyfish më shumë se fituesi.

Ndërsa Monika ka treguar se se dëshira e saj që nuk u realizua ishte ndërtimi i një teatri për fëmijë përtej saj çfarë i‘u ofrua si dhuratë: veshje për garderobën.

“Sigurisht që pata pakënaqësi. Unë shumë herë kam shprehur dëshirën shumë të madhe, arsyeja që hyra në “BB VIP”. Unë doja të ngrija një teatër për fëmijët, ai teatër që i mungon fëmijëve, të ishte shumë ndryshe që mund të filloj nga mosha 5 vjeç, 12 vjeç, 13 vjeç,. Kam dashur një emison për fëmijët.

Strategji shqiptare, jo patenta. Ne shkruajtëm disa dëshira ku unë përmenda dhe emisionin, takimin me Olta Dakun dhe me Erion Veliajn dhe Teatrin. Monika nuk ka nevojë t’i sjelli njeri fustane dhe kostume. Jam veshur historikisht, ka qenë një nga pasionet e mia. Kam qenë shumë e mirë rritur në fëmijëri dhe adoleshencë”, tha Monika.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -