‘Më ke degjeneruar’, Rrushja shpërthen keq ndaj Erionit

Në puntatën e sotme të “Përputhen” Rrushja u përplas keq me Erionin. Ajo e akuzoi konkurrentin për lojë dhe i tha që e ka bërë të dalë nga vetvetja.

Nga ana tjetër, Erioni i mohoi të gjitha fjalët e saj, duke u shprehur se nuk i ka thënë kurrë asgjë të keqe.

Rrushja: Ti je ai që po e bën për publik. Edhe më ke shtin në lojën tënde super të keqe, saqë nuk e kam menduar, që Erjoni është kështu. Edhe në fillim të kam thënë Erioni ka ndryshuar si në mentalitet, si fizikisht. Edhe ti më ke degjeneruar.

Erioni: Unë të kam degjeneruar?!

Rrushja: Po më ke degjeneruar. Më ke vendosur në një stres shumë të madh aq sa kam ndal jashtë vetvetes. Saqë me u përla edhe me Mikelën. Unë e kam cek, unë jam shumë feministë.

Erioni: E kemi parë.

Rrushja: Ti je fajtori. Ti je fajtori që më ke çuar deri në këtë pikë Erion Kukaj!

Erioni: Deri në çfarë pikë të kam çuar unë ty?

Rrushja: Si deri në çfarë pike? Seriozisht e ke?

Erioni: Kur ta kam thënë ndonjëherë ndonjë fjalë të keqe unë ty? Më thuaj?

Rrushja: Përderisa ti nuk je duke u deklaruar, dhe pëlqimin më të madh ke Mikelën, por drejtohesh edhe ndaj Rrushes që ke fokus, çfarë është kjo? Kjo është një lojë e jotja!

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -