Njihet për virgjërinë e saj, Sindi e Për’Puthen adhuron Putin: Politikani më i zgjuar që kjo botë ka parë

Sindi Loci njihet si vajza e virgjër e cila u fut në Për’Puthen për të gjetur burrë. Nga programi doli single por sipas saj ajo tashmë ka gjetur dashurinë e saj në Kosovë dhe pritet të shkojë nuse atje. Gjithsesi kohët e fundit ajo ka shprehur pëlqimin për Vladimir Putin, liderin rus i cili ka i ka hapur luftë Ukrainës. Përmes një postimi në Instagram, Sindi duke iu përgjigjur komentit të ndjekësit ka deklaruar se Putin është politikani më i zgjuar që kjo botë ka parë.

Ndjekësi:
Ke shpirtin e Putinit. Atë përshtypje më lë.

Sindi:

Nuk e di se në çfarë aspekti po i referohesh por megjithatë edhe pse jam shumë kundra çfarë Putin ka bërë me Ukrainën, dua ta pranoj që kam një “adhurim” të veçantë për një person si Putin. Mendoj se është politikani më i zgjuar që kjo botë ka parë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -