“DONALDI U NDJE I PERDORUR”, EKZISTONTE NJE KONTRATE KU TRIXA DUHET TE DILTE CIFT NGA BB VIP?

Pas ndarjes se Donaldut dhe Trixes ka polemika te shumta.

Revista Jeta del me një pohim befasues. Sipas saj, “zërat së fundmi kanë treguar që Beatrix kishte hyrë në Big Brother VIP me një kontratë ku supozohej që të përfundonte çift me Kledin.

Gjërat rrodhën ndryshe dhe Beatrix u dashurua me Donaldin. Flitet se arsyeja e ndarjes së tyre pas daljes së Donaldit nga shtëpia e Big Brother ka qenë pikërisht kjo.

Ky i fundit mësoi për kontratën e Beatrix dhe u ndje i përdorur.” Asnjëra nga palët nuk e ka pohuar deri më tani hapur arsyen e ndarjes së papritur.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -