Sot ne perputhen prime ndodh gjithcka ! Sher re puthje deklarime dhe rikthehet perseri personazhi i njohur ,vajza e shumeperfolur !

Ditën e sotme në Përputhen prime do ketë shumë të papritura dhe emocione .

Erioni më në fund vendos të deklarohet per mikelen dhe ja shpreh pëlqimin në mënyrë shumë të veçantë dhe i japin një puthje njëri tjetrit.

Deklarimi erdhi një dit pas debatit që pati me Rushen për këtë arsye bejn dhe nje ballafaqim erion rrushe ku mbyllet çdo gjë mes tyre .

Arjani do kete nje debat te forte me laureten /Meliku e heq deklarimin per laureten se i thote ajo mos do qe te te laj dhe kembet po i thot ai pse jo kjo sjell k risje të mardhënies së tyre dhe kjo sjell largimin e tij përfundimisht nga Përputhen.

Por surprizë është fakti se do kemi dhe nje hyrje te re , produksioni e merr ne video call iriaden dhe i kerkon qe te rikthehet , ajo e pranon me kënaqësi ftesën dhe behët pjesë zyrtaeisht të hënë

Nje tjeter çift puthet sonte ne prime gjatë publicitetit por nuk trasmetohet sot por gjatë javës . Bruno dhe Ana janë çifti të cilët janë të deklaruar për njëri tjetrin.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -