PM DHE DAGZ TREGOJNË MOMENTIN KUR PREZANTUAN SARËN DHE EINXHELIN ME FAMILJET E TYRE

Dagz & PM ishin të ftuar në studion e “Why Not” në RTV Ora ku treguan më shumë edhe për lidhjet që krijuan brenda shtëpisë së Big Brother.

Moderatorja Roza Lati mes batutash i pyeti dhe për planet e dasmës.

Dy Dj-t treguan me këtë rast momentin kur prezantuan Einxhelin dhe Sarën me familjet e tyre.

Roza Lati: Sa presion ke ngrënë ti PM nga fisi jot se kur do ta bësh dasmën?

PM:Kam ngrënë presion me kilogram sidomos familja e ngushtë, mami im u takua me Sarën, po jo në kontekstin që Sarah është nusja e djalit, u takua në kontekstin që Sarah është një prej banoreve që nëna ime e ka pëlqyer shumë dhe u takua si fanse e Sarës e ka parë me atë sy, jo me syrin kjo është nusja e djalit tim.

Roza Lati: Po Dagz me Einxhel?

Dagz: E vetmja luftë që u dorëzua.

PM: E vetmja luftë që Einxhel u dorëzua është njohja m Dagz (qesh).

Dagz: Po prapë ishte një luftë që edhe pse u dorëzua, fitoi.

Fisi im besoj e duan dhe e presin, por nuk më bëjnë presion.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -