Donaldi shkon për të takuar fansat në Maqedoni, por i ndodh e papritura (VIDEO)

Donald Veshaj lajmëroi se sot se ishte nisur drejt Maqedonisë dhe i ofroi mundësinë fansave që ta takonin në një nga qendrat tregtare të Shkupit. Nga videot e publikuara në rrjetet sociale, por pak prej vetë aktorit, pritja që i është bërë ka kaluar çdo parashikim. Shumë të rinj, vajza, djem, por edhe persona në moshë kanë shkuar për ta takuar.

Donaldi duket i emocionuar në postimet që po qarkullojnë dhe me siguri ndikuesi kryesor që i bëri bashkë kaq shumë njerëz, është fama e BBV që është ende eksperiencë e freskët për aktorin. Dhe turma mund të shihet qartë si një matës për famën e tij në reality show-n.

Donald Veshaj tanimë është një nga personazhet më të komentuar në medita rozë. Aktori, këngëtari dhe ish banori i BBV gjatë qëndrimit të tij në shtëpinë e famshme të Shqipërisë ka treguar talentin e tij edhe në pikturë.

Donald Veshaj lajmëroi se sot se ishte nisur drejt Maqedonisë dhe i ofroi mundësinë fansave që ta takonin në një nga qendrat tregtare të Shkupit. Nga videot e publikuara në rrjetet sociale, por pak prej vetë aktorit, pritja që i është bërë ka kaluar çdo parashikim. Shumë të rinj, vajza, djem, por edhe persona në moshë kanë shkuar për ta takuar.

Donaldi duket i emocionuar në postimet që po qarkullojnë dhe me siguri ndikuesi kryesor që i bëri bashkë kaq shumë njerëz, është fama e BBV që është ende eksperiencë e freskët për aktorin. Dhe turma mund të shihet qartë si një matës për famën e tij në reality show-n.

Donald Veshaj tanimë është një nga personazhet më të komentuar në medita rozë. Aktori, këngëtari dhe ish banori i BBV gjatë qëndrimit të tij në shtëpinë e famshme të Shqipërisë ka treguar talentin e tij edhe në pikturë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -