Bora apo Beatrix? Monika Lubonja zbulon dashurinë më të madhe të Donaldit,do habiteni

Bora apo Beatrix? Me cilën nga vajzat ka qënë vërtet i dashuruar Donaldi? Kjo ka qënë një nga temat më të diskutuara nga mediat apo edhe nga publiku i gjerë.

Së fundmi kjo pyetje iu bë Monika Lubonjës,e cila ka qënë më pranë Donaldit dhe shpesh ai i ka hapur zemrën.E ftuar në “Glamour Zone” ajo tha se cilat ishin ndjenjat e tij për Trixën.

Ester Bylyku:Sipas mendimit tënd,cila ka qënë dashuria më e bukur,më e qëndrueshme e Donaldit?Bora apo Beatrix?

Monika:Sa i përket dashurisë së Donaldit unë mendoj që fjala dashuri ende nuk ka ardhur.Të dy duhej të ishin njohur.Kanë pasur një njohje njëmujore,nuk edi sepse tani pas daljes gjërat kanë ndryshuar.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -