Bora Zemani bën “hap pas”, bën follow një person nga familja Veshaj.

Moderatorja Bora Zemani është padyshim një ndër personat më të diskutuar gjatë kësaj periudhe sidomos për historinë e saj të dashurisë me aktorin Donald Veshaj.Bora u fut në shtëpinë e Big Brother-it për të takuar Semin, por pati dhe një takim emocional me Donald Veshajn. Ajo madje e puthi.

Moderatorja u zhgënjye shumë, pasi pa të lindë historia e dashurisë ndërmjet Donaldit dhe Beatrixes.

Këngëtarja dhe aktori u lidhën bashkë, pavarësisht faktit se Bora ishte jashtë. Bora reagoi duke hequr nga lista e miqve të saj në Instagram, dy vëllezërit, Romeo e Donald Veshaj.

Ajo largoi çdo gjurmë të tyre. Donaldi nga krahu tjetër largoi çdo gjurmë të Beatrixes, por nuk hoqi dorë nga videoja e puthjes me Bora Zemanin, duke ngritur aludimet.

Bora Zemani ndjek vetëm një person nga familja Veshaj dhe ajo është Lela Veshaj. Ndoshta kjo mund të jetë një “urë komunimkimi” ndërmjet saj dhe familjes së aktorit.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -