Detaji që tradhëtoi Triksën dhe Donaldin, takohen por për publikun sillen si të ndarë.

Dilema të mëdha ka patur për ndarjen e menjëhershme të Trixës dhe Donaldit. Madje sot u tha edhe se ai i dedikoi këngë Borës!

Por prisni pak, mos ndoshta Trixa dhe Donaldi vazhdojnē të takohen? Pak kohë më parë Trixa ka publikuar një foto në makinë, por në pasqyrimin e xhamit duket hija e Donaldit.

Kjo na le të kuptojmë se dyshja nuk i ka dhënë fund përfundimisht, thjesht sillen si të ndarë para publikut. Rikujtojmë se Trixa e vulosi ndarjen dhe hoqi Donaldin nga Instagrami pas përfundimit të Big Brother VIP.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -