Vitin e kaluar nuk ke pasur flokë”, konkurrentët e Për’puthen nuk mbajnë dot të qeshurën pas…

Teksa po flitej për takimin e Efit me djalin misterioz, ajo tha se nuk ishte aspak siç e imagjinonte.

Në atë çast ndërhyri opinionisti i njohur, Arjan Konomi, duke i thënë se program i zbukuron dhe përmendi Samiun, i cili ka bërë ndërhyrje në hundë.
Ndërsa Samiu iu kundërpërgjigj duke i komentuar flokët, gjë që shkaktoi shumë të qeshura në studio.

Biseda në studio:

Efi: Nuk ishte ajo çfarë unë imagjinova. Nuk është ashtu sic e imagjinoja, flokët dhe shumë gjëra që i mendoja ndryshe dhe kjo është e çuditshmja e këtij takimi.

Arjani: Mirë por këtu njerëzit zbukurohen. Vijnë ndryshe e pastaj zbukurohen. Ja Samiu erdhi me një hundë, është me hundë tjetër.
Samiu: Edhe ti vitin e kaluar nuk ke pasur flokë.

Arjani: Po edhe unë.

Bora: Duheshin komentuar dhe flokët e Arjanit se kemi gjithë sezonin që diskutojmë, por këtu në studio jo.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -