Çdo Ditë Pranë Borës, Konkurrenti I Përputhen Deklaratë Të Fortë Për Donaldin

Konkurrentët e përputhen këtë sezon janë përfshirë thuajse të gjithë në historinë e Borës me Donaldin dhe shpeshherë nuk u kanë shpëtuar pyetjeve të fansave rreth dyshes duke qenë se janë pranë moderatores gati çdo ditë të javë.

I fundit që ka folur për raportin e tyre dhe këngën e Donaldit është Meliku, i cili tani mund të flasë më lirshëm pasi nuk është më pjesë e programit prej disa ditësh.

Përmes një pyetësori në Instagram, dikush e pyet Melikun se “Çfarë mendon, a i dedikohet Borës kënga e Donaldit apo Beatrixës?”

Përgjigja e vlonjatit ishte:
“Gjë që nuk diskutohet! Të gjithë njerëzit gabojnë në këtë botë! Askush nuk është siç ka lindur i pastër! Edhe ai e di që ka gabuar dhe është idioti i Bora Zemanit. Demi Vlorës meriton mbretreshësn, askush s’mund ta zëvendësojë atë!”

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -