Habit Mevlani me komplimentet për Monikën: ‘Më pëlqen shumë, shoh përtej bluzëz tënde’

Monika Lubonja ishte e ftuar si opinioniste në Prime-n e Për’puthen e djeshëm.

Një ndër pyetjet që ju drejtua aktores ishte se kë nga djemtë do të zgjidhte për një takim.

Monika zgjodhi Mevlanin dhe të dy bënë një takim në studio.

Nuk munguan sigurisht ngacmimet dhe komplimentet nga Mevlani për Monikën.

Pjesë nga biseda:

Mevlani:Komplimente për look-un Monika:Mirë? Mevlani:Më pëlqen,pavarsisht se unë jam pak fanatik për këto veshjet e zbuluara. Monika:Ku jam e zbuluar?

Mevlani:Kështu më duket mua,sytë e mi kështu e shohin. Monika:Domethënë unë nuk dukem por ti shikon përtje bluzës time.

Mevlani:Kështu shohin sytë e mi.Ndoshta ngaqë më pëlqen shumë.Nuk e di. Monika:Nuk di të them nëse më pëlqen,thjesht të shoh njëçik më vonë.Je në siklet?

Mevlani:Jo,kur qesh ti fikem.

Takimi u mbyll me një kërcim romantik dhe në mëndjen tonë tani është vetëm ideja se si do të dukej vërtet Mevlani çift me Monikën

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -