Olsa Muhameti aksidentohet me makinën e re por halli i të pranishmëve është diku tjetër

Olsa Muhameti ka pasur një fillim jave ters në kuptimin e plotë të fjalës

Autorja e programit të njohur “Përputhen” është aksidentuar me makinën e saj të re, të cilën ka vetëm tre muaj që e ka marrë.

“Ke parasysh, tre muaj makina e re dhe ta përplasin dy studente” – është shprehur ajo në InstaStory duke ndarë eksperiencën e saj.

Por sikur kjo të mos mjaftonte, nervat “tel” ai ka bërë një tjetër detaj.

Në mes të kësaj situate nervoze, hallet e të pranishmëve në aksident kanë qenë ngjarjet në “Përputhen”.

“E ndërkohë që je tym, më pyesin për Përputhen” – përmbyllë ajo reagimin e saj.

Ia marrtë të ligat kjo ngjarje Olsës.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -