Eskortë në Dubai? Iu zbulua puna në klubin e natës me sheikët, si reagoi modelja shqiptare

Arta Nitaj ka shkruar pas lajmeve që dolën.

Është zbuluar një punë që Arta Nitaj bën gjatë qëndrimeve të saj të shpeshta në Dubai.

Është thënë se ajo punon si shoqëruese e meshkujve të pasur në një klub nate në vendin arab, dhe ajo është pjesë e një agjensie që i përzgjedh vajza.

Arta në reagimin e saj që ka bërë në Intagram, e mohon këtë gjë, duke thënë se fotoja e saj që e kanë publikuar agjensia është vetëm foto e realizuar në një event në atë klub.

Megjithatë, ajo insiston se ajo ka marrë pjesë vetëm një event në klubin në fjalë, por, fotoja nuk është publikuar në profilin e klubit ku është mbajtur eventi, por nga agjensia që përzgjedh vajzat për të shkuar në atë klub.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -