Shoqet i nxjerrin të palarat Sarës: Nuk e hap më telefonin…

Sara Berisha ishte e ftuar sot në “Wake up”, bashkë me mikeshat e saj të cilat kanë treguar se koha që ajo i dedikon të dashurit të saj PM e ka larguar paksa prej tyre.

Ato treguan se nuk kalojnë më kohë bashkë si më parë dhe Sara tentoi të ndërpriste bisedën, por ato nuk u ndalën. Përveç kësaj thanë që është shumë e llastuar duke shkaktuar të qeshura.

Shoqet: Nuk mund të gjenim vend më të mirë se ti nuk e hap më telefonin.

Sarah: Po unë nuk kam bërë asgjë, o goca…

Shoqet: Ti je zemra jonë.

Sarah: Gocat kanë qenë dhe te urimi për Vitin e Ri. Kur pashë të shtëpisë isha shumë e gëzuar, por kur pashë gocat isha shumë e gëzuar.

Pyetje: Për cfarë qan Sarah më shpejt?

Shoqet: Vjen nga fakti që është shumë e llastuar. Ne të gjitha jemi pak, por Sarah i kalon limitet.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -