Elvana Gjata modele apo këngëtare?!

Nuk thonë kot që një artist (veçanërisht në ditët e sotme) duhet të jetë paketë dhe këtë e vërteton më së miri, Elvana Gjata. Pas suksesit të këngës “Ex” e cila ka mbi 13 milion klikime në YouTube, Elvana duket edhe në super formë fizike.

Në “storyt” e fundit shohim një Elvanë tepër të palestruar dhe në formë të shkëlqyer. Këngëtarja e hitit “Loti” e cila jeton mes Gjermanisë dhe Shqipërisë herë pas here poston edhe sete fotosh në Instagramin e saj, që i ka kaluar më shumë se 1 milion followers.

Megjithatë prioriteti kryesor i artistes së njohur shqiptare mbetet muzika, pasi është vazhdimisht në koherencë me tregun duke publikuar këngë dhe herë pas here edhe ndonjë EP.

Vitin e kaluar (pikërisht në muajin prill) ajo publikoi albumin e saj “Çelu” që ishte një një vijim i suksesit të EP “3

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -