“Komshinjtë e kujt do të çmenden këtë javë?”, Çfarë ka dashur të thotë Beatrix Ramosaj?

Beatrix Ramosaj herë pas herë thumbon nëpërmjet postimeve në Instagram. Por ky I fundit na ka bërë paksa lëmsh! Ajo ka publikuar një pyetje në Tëitter ku shkruan: “Komshinjtë e kujt do të çmenden këtë javë?”.

Tani dilemat tona janë: Trixa e ka në lidhje me komentin që ajo dikur I ka bërë Borës, ku shprehej e lumtur për takimin e saj me Donaldin si dhe kishte çmendur komishinjtë nga të bërtiturat, apo dhe Trixa si Kryefjala.com ka zbuluar detaje nga takimi I Donaldit me Borën në shtëpinë e saj.

Gjithësesi edhe pse Trixa u cilësua si naïve duket se kunjat e saj janë të hidhura, kështu që le të themi që është future fuqishëm në lojë! Le të presim!

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -