E pabesueshme! Prishet miqësia mes Ilirit dhe Sabianit? Thumba në rrjete sociale

Sabiani dhe Iliri ishin padyshim dyshja më e përfolur në Big Brother VIP pas Donaldit dhe Beatrix.Ata krijuan një miqësi mes tyre dhe u bënë shumë të afërt me njëri-tjetrin.

Edhe pasi dolën nga shtëpia,ata treguan se ishin ende miq,por prej javësh nuk i kemi parë më bashkë.Shumë fansa mendojnë se ata janë zemruar me njëri-tjetrin dhe një story i Sabianit ka ngritur edhe më shumë dyshimet.

“Ruhu nga ai që i ke bërë mirë”,shkruhet në një shprehje që ka hedhur këngëtari.

Duket qartë që ky është një thumb për një person të afërt të Sabianit por nuk dihet me siguri nëse bëhet fjalë për Ilirin.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -