Donaldi i dërgon një tjetër sinjal Borës,nuk do ta besoni çfarë ka bërë së fundmi

Donaldi dhe Bora vazhdojnë të jenë në qendër të vëmendjes në median rozë,pasi çdo veprim i tyre shihet si thumb apo sinjal për palën tjetër.

Javët e fundit po përflitet shumë për një ribashkim mes çiftit,por kjo ka mbetur në kuadrin e spekullimeve pasi asgjë nuk dihet me siguri.

Së fundmi Donaldi ka bërë një veprim që ngre dyshimet,pasi ai aktori ka bërë like një postim ku shihet Bora Zemani në Përputhen.

Ka qënë sinjal apo jo këtë nuk mund ta dimë,por që Donaldi po e ndjek Borën kjo është e sigurt.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -