Dëshmitarja tregon skenën: Pashë gjithçka. Gjiko bëri s *ks me të miturën dhe e filmonte. Zbardhet dosja e Prokurorisë

Organet e drejtësisë në Kosovë, posedojnë dëshmi me video përmes të cilës vërtetohet se reperi Asdren Gjikolli, i njohur si Gjiko, është i përfshirë në një rast…