Erioni dhe Mikela nxjerrin bllof produksionin e Përputhen!

Mikela dhe Erjoni kanë dalë çift mbrëmjen e djeshme në Përputhen. Ndonse me një surprizë të madhe një altar dhe një këngë nga Erjoni dedikuar Mikelës.

Por gjatë spektaklit ai u shpreh se ishte një këngë dedikuar Mikelës dhe ajo bëri si shumë e surprizuar. TEATËR!

Mikela jo vetëm që e dinte por e kishte mësuar e këngën përmendësh. Sado të thoni që video që do u tregojmë është bërë pas mbarimit të Përputhen, s’ka shans që ajo ta ketë mësuar përmendësh me një herë të dëgjuar.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -