Këtë gjë Ilir Shaqiri nuk e kishte bërë kurrë!

Ilir Shaqiri prej vitesh balerin i njohur në Itali dhe Shqipëri u shpall fitues i Big Brother VIP. Menjëherë pas kësaj nuk kanë të mbaruar bashkëpunimet e marketingut për të.

Së fundmi na kanë tërhequr vëmendjen disa foto të Ilirit shkrepur nga fotografi i njohur Sonny K Elson, ku ai është duke pozuar. Po po Iliri si një model i vërtetë.

Surprizues deri në detaj, Iliri rrëmbeu zemrat e gjithë shqiptarëve e ndonse tani më jetën e tij e ka të lidhur mes Italisë dhe Shqipërisë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -