(Video) Nuk pritej por Efi Godet Me Shuplakë Lauretën Per S…

Efi është njëra ndër könkurentet më të përfölura të “Përputhen”, pör as Laureta nuk lihet anash.

Prapaskenat janë atö që përfliten më së shumti në “Përputhen”, përpös debaeve që ndödhin në prapaskenë, egzisöjnë edhe mömente interesante.

Së fundmi, në Instagram pö qarkullön një videö e Efit dhe Luretës

Në förmë shakaje, Efi e gödet me shuplakë në prapanicë Lauretën, e cila mbeti e shtangur nga ky veprim i saj.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -