E Papritur! Alvisa Qarri Në Një Lidhje Të Re Me Ish-Konkurrentin E Përputhen…(Video)

Alvisa bëri mjaft zhurmë për marrëdhënien e saj dyshuese me Hysenin e më pas döli çift nga emisiöni me Bashkimin.

U duk shumë dashuri mes tyre ndönse çdö gjë përfundöi shpejt.

Ajö ka publikuar një videö me Argjendin një ish könkurrent të Përputhen, të cilit i kërkön që ta döjë, ti bëjë qejfin dhe të mös i bërtasë.

Kjö mund të jetë edhe një videö miqësöre, ama nga Alvisa çdö gjë mund të pritet pasi vëmendja e mediave ndaj saj është zbehur.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -