‘Po flenë me biberon’? Çfarë po sajojnë Beniada dhe Ardit Çuni në shtëpinë ku janë mbledhur?

‘Dobësia’ e Ardit Çunit për Beniada Nishanin u shfaq që kur ajo ishte në Big Brother VIP.

Arditi u shpreh në atë kohë se do e priste Beniadën. Por Beniada u shpreh se nuk do të kishte gjë mes tyre dhe se Arditi ‘flinte akoma me biberon’.

Po tani çfarë ndodhi? Po flenë të dy me biberon? Beniada ka publikuar një story ku shihet në shtëpi me Arditin.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -