Atë që të bën gruaja s’ta bën as perëndia, ja kamera e fshehtë e Dj Sardit

Dj Sardi ka përjetuar një makth dhe fajin për këtë e ka bashkëshortja e tij, Jonisa. Ndërsa DJ i njohur shëtit nëpër botë ajo kujdeset për djalin e tyre ndaj gjithçka e ka një limit kështu që ajo ka vendosur të “hakmerret” kundrejt tij.

Emisioni “Piranjat” i kanë organizuar Sardit një kamera të fshehtë dhe ai kalon një kalvar të gjatë vuajtjesh. Fillimisht partnerja i ka marrë lekë nga portofoli, më pas e ndalon disa herë nga policia, madje i sajohen rrugës për në Shkodër edhe shumë e shumë aventura.
Por sikur të gjitha këto të mos mjaftonin, Sardi përballet me një pronar lokali, i cili është fans i këngëve me çifteli.

Ndiqeni se do qeshni me lot…

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -