Ish konkurrenti I Përputhen Nuk E Njeh Donaldin, Na Habit Me deklaraten e forte që thotë për Beatrix…

Xhafer Thaqi ishte i ftüar këtë të shtünë në #Expüls nga Ronaldo Sharka në ekranin e RTV Ora. Xhaferi foli për eksperiencën e tij në programin “Për’püthen” në intervistën e tij të parë pas daljes düke tregüar gjërat pozitive dhe pakënaqësitë nga programi.

I pyetür nga moderatori se përse ka dalë në takim vetëm një herë më vajzat në program, Xhaferi tha se për këtë gjë e ka pengüar Olsa pas një sh erri.

Ndër të tjera në media është përfolür për Xhaferin dhe Trixën, pasi ky i fündit shpesh poston në InstaStory gjëra që lidhet me Beatrix Ramosaj dhe mbështetjen që ky i fündit i jep.

Për të shüar zërat e portaleve, moderatori pyeti të ftüarin por ky i fündit jo vetëm qe nük i shoi zërat e portaleve por i “ndezi” më shümë.

“Nük kam diçka me Trixën por münd të kemi! Pse nük është për t’ü mbështetür Trixa? është shümë e bükür”- ü shpreh ai.

Ndërkohë i pyetür nga moderatori Ronaldo Sharka çfarë mendimi kishte për Donald Veshaj, Xhaferi tha se nük e njihte, dmth bëri sikür nük e njeh.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -