Video/ Mustafa Nano na lë të gjithë pa fjale : Do Doja Ta Kaloj Një Natë Në Krevat Me Bora Zemanin Sepse D…

Gazetari Müstafa Nano nga Shqipëria ka dhënë një deklaratë mjaft interesante në emisionin Kojshia Show.

Ai ka thënë se do të dëshironte të kalonte një natë me Lady Gagan dhe Bora Zemanin.

Ndiqen emisionin në minütën 11:47sec të emisionit për ta küptüar pse.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -