Modelja braziliane vendos “çip” në të pasmet e saj , e çuditshme por e vertet

Shumë e çudishme tingëllon, por një modele braziliane e quajtur Carolina Lekker, ka vendosur një çip në të pasmet e saj. Nëse jeni kureshtar pse dikujt mund t’i duhet një çip në të pasme, Carolina thotë se ajo e ka bërë atë për të fituar konkursin e famshëm se kush i ka të pasmet më të mëdha në Brazil.

 

Qëllimi i çipit është të rrisë volumin e të pasmeve, dhe asaj i ka kushtuar rreth 900 euro dhe kishte zgjatur 30 minuta. Nëse gjithçka shkon sipas planit, modelja shpreson që ky ‘operacion’ ta ndihmojë në dëshirën e saj për të rritur të pasmet.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -