Donaldi thumbon hapur Beatrix: Ike në Dubai kur isha unë në Big Brother

Mbrëmjen e djeshme Donaldi dhe Romeo teksa kanë startuar programin kanë hedhur disa kunja për Dubain e historinë e Porti Potta. E teksa bisedonin, Donaldi i është drejtuar Romeos:

“Kur isha unë në Big Brother ti ishe në Dubai, për të ngrënë hë, se ishe dhe papunë ato kohë”- ndonse kjo u duk një kunjë ndaj Trixës.

Sepse ajo sa doli nga BB u nis për Dubai edhe pse Donaldi e priste që të shkonte ta takonte brenda shtëpisë. Që aty filloi krisja e marrëdhënies së tyre.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -