Marinela e Love Storyt ben Parashikim e saj ne lidhje me Çiftin Donald – Bora

Lidhja e Donaldit dhe Borës përveçse e komentuar është kthyer në pikë “bastesh”, njerëzit janë ndarë në dy kampe. Disa mendojmë që do të jetë jetëgjatë dhe se ata duken shumë bukur bashkë, ndërkohë që të tjerë mendojnë se kjo lidhje nuk do të funksionojë.

Kështu mendon dhe një nga ish konkurrentet e Love Storyt, Marinela e cila jo vetëm mendon që lidhja e tyre do të përfundojë keq, por i ka cilësuar të dy protagonistët si aktorë që cfarë nuk bëjnë për të tërhequr vëmendjen e publikut.

Marinela nuk ka lene pa permendur dhe Beatrixen duke e konsideruar si një vajzë të pafajshme që përjetoi një dashuri me shikim të parë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -