Tayna i bën surprizë Butrintit në mes të koncertit (VIDEO)

Në mes të një koncerti së bashku, Tayna është ndalur për një moment dhe tregon se i ka bërë një surprizë mikut të tij, Butrint Imerit.

Ajo thekson se ia ka blerë një palë syze pasi që ia kishte thyer në një prej festivaleve në Zvicër.

“Veç pak se kam një surprizë për Butrintin. Pasi ia kam thyer syzet në një festival ia kam blerë një palë të tjera”, thotë ajo.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -