“A je me najkon?!” Alban Ramosaj më në fund jep përgjigjen që po prisnim

Së fundmi Alban Ramosaj ka postuar këngën e tij më të fundit, e cila titullohet ‘A je me najkon’, teksa ditën e sotme ka realizuar një ‘Ask’, ku ndjekësit e tij mund ti drejtonin pyetje rreth këngës së tij.

Një ndër pyetjet drejtuar tij ka qenë nëse është me dikë dhe Albani nuk ka ngurruar të përgjigjet.

Po ti Alban aje me najkon?

Faleminderit, mendova se nuk do më pyesnit kurrë. Në fakt kjo kënhga ishte thërritja ime primare çiftëzim.

Përtej shakasë…

Po të isha me najkon, nuk kisha pyetur “a je me najkon”… Apo jo?

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -