“Kalama b**e”/ Kush e ka acaruar Luizin?!

Luizi nuk është zgjuar aspak i lumtur nga gjumi. Kjo për shkak se banorët në dhomë kanë vendosur ta ngacmojnë, gjatë kohës që flinte. Dhe Luizi i sheh si fëmijë ata që luajnë, kur ai ndodhet në gjumë.

“A e di çfarë është ajo shprehja? Jo kalamaj, por kalamaj b**e. Këta kështu janë”, tha Luizi.

Ishte pikërisht Amosi, që i vendoste në krevat një arush ndërsa flinte. Kjo nuk është hera e parë për Luizin, i cili zgjohet i zhgënjyer dhe shpreh kritikat e tij.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -