Kristi-Luizi-Maestro diskutojnë nominimet: Do ngelemi gjashtë, bërthama!

Teksa kanë kaluar thuajse shtatë javë nga nisja e Big Brother, loja në këtë pikë është bërë shumë e nxehtë, aq sa herë pas here, banorët llogarisin paraprakisht nominimet, duke krijuar një ide se cilët do jenë finalistët.

Luizi, Kristi dhe Armaldo mbrëmjen e kaluar folën për nominimet në katër spektaklet e ardshme. Sipas tyre, këtë javë largohet Tea, të martën Dea, pastaj Diola, Nita dhe Valbona.

Në shtëpi thonë ata, mbetet vetëm “bërthama”, që sipas tyre do jenë, Luizi, Olta, Kiara, Armaldo dhe Kristi.

Këtë javë në nominim janë Tea, Dea dhe Olta, ndërsa njëra prej tyre lë shtëpinë të shtunën.

Kujtojmë se banorët e tij, Bledi, Tani dhe Keisi kanë imunitet për dy javë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -