Debati i fortë mes Diolës dhe Maestros: 47 vjeç burrë, gënjen një popull të tërë

Diola Dosti dhe Armaldo Kllogjeri kanë pasur një debat mjaft të ashpër ditën e djeshme. Maestro i tha asaj se nuk merret me punë por i kërkon Kristit llogari sa vezë ai kishte marrë.

“Vazhdo merru me Kristin, me vezët që ai ha”, i thotë në një moment Armaldo Dostit.

Kjo e fundit i kthehet Maestros: “Po ti ç’ke? Ke ndonjë problem?”.

Më pas Armaldo i tha se ka të drejtë kur Luizi i thotë asaj të bëjë gati valixhet.

Diola e akuzoi Maestron si një 47-vjeçar gënjeshtar, që mashtron një popull të tërë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -