Një kupë kampioni për Luizin, Olta e fsheh dhe ikën me vrap te dhoma e rrëfimit

Teksa po shijonte kafen e saj të mëngjesit e vetme në oborr dhe duke dëgjuar muzikë italiane, Olta ka bërë një veprim të pahijshëm!

Në oborrin e shtëpisë së Big Brother, erdhi një dron për Luizin, ku i kishin bërë dhuratë një kupë, që simbolizon kampionin.

Olta, pasi e kuptoi se për kë ishte, e fshehu në xhupin e saj dhe iku menjëherë në dhomën e rrëfimit, duke mos i treguar askujt.

Pritet të mësojmë së çfarë do të bëjë produksioni në lidhje me këtë rast që ndodhi pak minuta më parë në shtëpinë e Big Brother VIP.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -