Çfarë i ndodhi Valbonës? Banorët vrapojnë ta ndihmojnë!

Ajo është shtëpia më e famshme në  Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Banorët e BBV2 po përfliten kudo në rrjet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin.

Vetëm pak më parë teksa disa nga banorët kanë qenë të ulur në tavolinën e ngrënies duke konsumuar ushqim, Valbona ka kaluar aty dhe padashje ka çarë këmbën dhe të gjithë kanë shkuar drejt saj për ta ndihmuar dhe për t’i dhënë ndihmën e shpejtë.

Luizi dhe Armaldo janë dy nga protagonistët e këtj edicioni të “BBV2” ama të dy nuk janë njohur me njëri-tjetrin për herë të parë brenda shtëpisë, por shumë vite më parë. Në vitin 2006, kur Luizi ka kënduar në Eurovizion këngë “Zjarr e ftohtë”, në kor ka qenë edhe Armaldo. Këtë e kanë përmendur edhe vetë ata brenda shtëpisë pak ditë më parë .

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -