Luizi e pranon: Kam patur dy të dashura njëkohësisht

Në shtëpinë e Big Brother banorët e saj kanë patur mundësi të luajnë lojën “E kam bërë, se kam bërë” dhe në këtë pikë arritëm të mësonim më shumë detaje rreth jetës së tyre jashtë këtij reality show.

Përshembull ne mësuam që Luizi dhe Kristi janë nga ata çuna që kanë patur paralelisht dy lidhje dashurie dhe nuk kanë ngurruar ta pranojnë.

Po ashtu Luizi bëri me dije se mban ende në dorë në formë tatuazhi emrin e ish të dashurës dhe nuk është bërë aspak pishman për këtë fakt.Ndërkohë edhe Kiara nga ana tjetër e shtëpisë ka kthyer disa përgjigje interesante.

Përshembull ajo ka thënë se ka qëndruar në një lidhje për inerci, ose e ka parë profilin e ish të dashurit të saj nga profili i shoqes së saj.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -