Kristi: Luizi dhe Kiara kanë 3 ditë që janë ndarë

Teksa ndodhen në ‘burg’, Kristi dhe Olta kanë diskutuar marrëdhënien e Luizit dhe Kiarës. Olta u shpreh e habitur që Kiara nuk ka shkuar t’i flasë Luizit teksa ai ndodhet në ‘burg’ ndërsa Kristi i tha i bindur se ata janë ndarë.

“Po të thashë unë ata janë ndarë ka 3-4 ditë”, i tha Kristi Oltës.

Olta ndërkohë e pyeti pse po vazhdojnë sikur janë bashkë nëse janë ndarë dhe sipas Kristit, Kiara nuk ka një lojë të vetën dhe e di që është e rrezikuar pa Luizin.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -