Kjo ishte e papritur! Dea dhe Keisi puthen në buzë

Me rastin e Shën Valentinit, Vëllai i Madh u ka kërkuar banorëve që të lënë pas hatërmbetjet dhe të dhurojnë vetëm dashuri, puthje dhe dedikime.

Sa herë të dëgjojnë gongun, ata duhet të puthen dhe sa herë lexojnë emrin e tyre në led do bëjnë dedikime dashurie për njëri-tjetrin, por jo gjithmonë të njëjtit person.

Me të rënë gongu, të gjithë banorët kanë nisur duke u puthur. Por puthja më e papritur ishte mes Keisi Medinit dhe Dea Mieshel, të cilat janë puthur në buzë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -