Donaldi dhe Beatrix “martohen” në shtëpinë e “Big Brother VIP” do ket një dasmë jugu!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Donald dhe Betrix jan çifti më i përfolur ditët e fundit,afrimiteti tyre erdhi duke e shtuar çdo dit e më shumë .Brenda në shtëpinë e “Big Brother VIP” do të organizohet një dasmë jugu dhe çifti do te jenë dyshja e shumpërfolur.E gjithë kjo është një dasmë e improvizuar e cila vlen të themi që është improvizuar gjithashtu dhe një dasmë nga krahina e veriut dhe çifti ishin Arditi dhe Benianda .

Në shtëpi ka mbërritur një zarf i bardhë e cila shkruante  që banorët duhet të  improvizojnë një dasmë jugu kësaj here dhe çifti duhet të zgjidhet nga vetë banorët .

Të gjithë banorët kanë kërkuar dhe kan rën dakort që çifti të jetë Donaldi dhe Beatrix dhe kështu tashmë janë nisur përgatitjet për dasmën jugore .

Related Posts