Të shtrrir ne krevat Beatrix dhe Donaldi shkëmbejn puthje në buzë! (VIDEO)

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Prej ditësh rrejti po vëlon me komente ngetive ndaj Donaldit dhe Beatrix për afrimitetin që ata kan pasur së fundmi me njëri -tjetrin.
Dyshja kanë shprehur hapur ndjenjat që kanë kundrejt njëri tjetrit.Ata kalojn shumë momente së bashku me përqafime ,puthje etj por së fundmi ata kan shkëmbyer puthjen e parë në buzë.
Puthja u dha teksa dyshja ishin shtrirë së bashku në krevat dhe teksa kalonin momente romantike së bashku shkëmbyen dhe puthjen .

Related Posts