Jo më skenare, nuk shes fytyrën për lajm”, një tjetër konkurrente la sonte ‘Për’puthen’

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Në këtë sezon të “Për’puthen” ka pasur një audienc më të ulët për shkak të “Big Brother VIP “dhe gjithashtu ka pasur largim të disa nga konkurentët .

Pas Ritvanës dhe Antonias të cilat u larguan nga programi .Këtë herë është larguar dhe Xhevana (Ana ) Ndoj . duket ka lënë programin.

Ajo ka postuar një Instagram Story me shrkimin: Jo më skenare. Fal Zotit. Nuk isha gati me shit fytyrën për pak lajm. Ndalova në kohë.

UserOnline

Related Posts