Komenti epik i Brunos për puthjet dhe përqafimet mes Mikelës dhe Erionit!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Si duket dyshja Mikela dhe Erion kan një pëlqim të madhë .Në takim me njëri tjetrin ata u treguan shumë të afërt dhe u komentua si një takim erotik nga konkurentet e tjerë.

Konkurenti Bruno ka dhënë një koment rreth takimit duke ironizuar takimik e tyre .

Pasi ajo dëgjoj komentin e Brunos u ngrit dhe e puthi  sërish Erionin e duke i treguar kështu Brunos se është më mirë ti dëgjojë live  zhurmen e puthjeve.

UserOnline

Related Posts